Lahorama Trading Vulcanizare Auto Voluntari Echilibrare Geometrie Roti Camioane Tehnologie Laser Ilfov Etansare Anvelopa Camera Pana Tubless Anvelopa la Rece


0722.246.284 / 021.310.14.36

Bucuresti - Ilfov / Soseaua de Centura, Nr. 8
office@lahorama.ro

 
Service roti / Vulcanizare auto si camioane

Service camioane si remorci
Magazin piese de schimb
GEOMETRIE ROTI CAMIOANE / AUTOTURISME
TEHNOLOGIE LASER - JOSAM

  Vulcanizarea Lahorama Trading   situata in Voluntari, judetul Ilfov si are ca domeniu de activitate reparatia de anvelope, atat autoturisme, cat si pentru autocamioane. geometrie_roti_400Fiind autorizata R.A.R., vulcanizarea noastra dispune de utilajele necesare efectuarii serviciilor de vulcanizare, dar si de atelier de geometrie auto, echilibrat roti, montat jante.

 Cu toti stim cat de importanta este siguranta dumneavoastra la volan. De cele mai multe ori accidentele pot fi evitate dar ceea ce est cel mai important la masina dumneavoastra e ca suprafata de rulare a masini sa fie cat mai buna si cat mai bine ingrijita. Astfel, Vulcanizarea Lahorama Trading va sta la dispozitie pentru a verifica cauciucurile masinii dumneavoastra, pentru a le repara si a rezolva orice alta problema pe care la poate avea.

  O buna vulcanizare auto se poate realiza decat deca cauciucul este scos de pe janta si verificat atent pentru detectarea oricarei deteriorari ascunse. Pot fi reparate doar gaurile drepte, cu diametrul de 5mm sau mai mic, atunci cand nu a aparut nicio deteriorare secundara.Va asiguram ca vom face tot ce depinde de noi pentru ca serviciile noastre sa fie la inaltime si dumneavoastra sa fiti multumit pe deplin de acestea.

   dadasda_400_01

Va asteptam la sediul nostru pentru servicii complete de vulcanizare

in speranta ca vom fi solutia cea mai buna pentru dumneavoastra.

Servicii

  • Reparatii anvelope
  • Echilibrat roti
  • Indreptat jante
  • Montat jante
  • Montat anvelope
  • Presiune aer-azot
  • Mecanica usoara

Galerie foto