Cum platesc

 

Card bancar, online

    Cumparaturile online au devenit foarte sigure in ultimii ani, astfel incat nu trebuie sa te temi de absolut nimic. Dand click pe urmatorul link: Plateste online abonament 12 luni sau 24 de luni, veti fi directionati catre pagina de plata online de pe website-ul www.PayU.ro. Se completeaza formularul de plata de pe pagina. Acesta contine urmatoarele informatii: Nume si prenume, Tara, Email, Telefon si datele juridice : Firma/Organizaţie, Nr. Registrul Comerţului, Cod unic de înregistrare, Banca, Cont bancar precum si optional numarul de proforma(pe care ati primit-o pe mail, in format electronic, in urma discutiei cu un reprezentant www.vulcanizare-auto.com)
Puteti alege variantele Visa/MasterCard/Eurocard ; Transfer Bancar. Moneda in care se face plata : RON - Leul romanesc. Click pe "Pasul urmator" unde avem trecut produsul (abonamentul) si datele de facturare, precum si datele cardului cu care efectuati plata. Datele de facturare au posibilitate de editare in cazul in care nu au fost introduse corect. Comanda se finalizeaza prin click pe "Plaseaza comanda". Dupa finalizarea comenzii, veti primi pe e-mail confirmarea platii, informatii suplimentare si factura fiscala.
Transfer bancar

    Transferul bancar este efectiv plata prin banca - Op (ordin de plata) - acest tip de plata poate fi efectuat direct la sediile bancilor la care ai deschise conturi sau prin internet banking. Platile trebuiesc efectuate in avans, iar dupa plata este indicat sa ne trimiteti dovada platii prin email, pentru o procesare mai rapida a comenzii. Astfel, dupa validarea dovezii de plata, departamentul de contabilitate din cadrul grupului va integra comanda spre procesare si nu vom astepta intrarea efectiva a banilor in banca, lucru ce ar putea intarzia intre anumite banci.

Datele noastre pentru plata sunt:
    SC KIVAL BLUE SRL
    CUI: 29910659
    Banca Transilvania S.A. Targoviste
    IBAN RO75BTRLRONCRT0244836201
    BCR Targoviste
    IBAN RO56RNCB0128126545450001
    ING Targoviste
    ING RO87INGB0000999904641280

    

Daca ai nevoie de ajutor, operatorii nostri iti pot oferi tot suportul telefonic, in timp real. Pentru orice tip de probleme intampinate, te asiguram ca le vom rezolva impreuna in cel mai scurt timp posibil: 0371 146 300