Auto Convenabil Vulcanizare Auto Tulcea Echilibrare Geometrie Roti Vulcanizare Anvelopa la Rece Tulcea Etansare Anvelopa pe Camera Pana cu Camera Pana Tubless


  lkdapos0912_400_11Firma SC CONVENABIL SRL, infiintata in 1993, si-a inceput activitatea din dorinta de a efectua reparatii de calitate clientilor nostri; in acest timp s-a dezvoltat cu resurse proprii, devenind repede o companie puternica si viabila. Experienta acumulata in 20 ani de activitate, denota faptul ca am inteles cu exactitate cerintele clientilor. Beneficind de profesionalismul angajatilor si de dotari, SC CONVENABIL SRL isi desfasoara activitatea intr-un loc usor accesibil, atat clientilor tulceni cat si celor care viziteaza orasul nostru, fiind primul service auto complet de pe piata romaneasca. Speram ca prin intermediul informatiilor puse la dispozitie, de service-ul nostru virtual sa ne facem cunoscuta oferta de marfuri si servicii, sa devenim mai receptivi fata de cerintele mereu in schimbare ale pietii. Parcurgand acest site sau venind la noi , va veti convinge ca : LA NOI, CALITATEA SI SERIOZITATEA SUNT LA UN PRET CONVENABIL .

   conve2_400 

  Dorinta noastra este satisfacerea deplina a cerintelor clientilor si adaptarea continua a serviciilor la preferintele acestora. Activitatea pe care o desfasuram este sintetizata prin oferirea unui pret corect pentru produse si servicii de calitate, ce se bazeaza pe solutii performante si echipamente moderne, combinate cu experienta personalului.   

  Alegerea unei anvelope trebuie facuta  în conformitate cu echiparea impusa de constructor sau de  organismele oficiale.Orice altă modificare trebui făcuta împreuna cu un specialist în domeniu care  va putea sa va ofere informaţii corecte, competente si corecte pentru ca dumneavoastra să circulati în siguranţa, respectând cadrul legal şi utilizand maxim vehiculul pe care il gestionaţi.

 1_convenabil_400 

 Roata, prima componenta a masinii, inventata de om. De aceea trebuie sa-i acordam o atentie sporita, mai ales, anvelopei, contactul nostru cu soseaua. In cursul anilor, anvelopele au fost imbunatatite, in functie de conditiile de trafic, de viteze, de conditiile climatice. Constructorii de masini recomanda pentru fiecare model in parte, setul de anvelope potrivit. Firma CONVENABIL prin "Centrul de Anvelope" pe care-l detine, va poate ajuta sa gasiti orice tipo-dimensiune, profil sau marca, solicitata.

   Durata de utilizare a anvelopelor variaza in functie de vehicul  şi este foarte greu de estimat, deoarece în compoziţia pneurilor sunt diferite materiale care reacţioneaza diferit la diversii stimuli externi şi care se comportă de asemenea diferit, în funcţie de condiţiile de exploatare (sarcina, presiune, viteza si întreţinere).   

  Anvelopele trebuie  sa fie verificate periodic  pentru a nu lasa trecută cu vederea vreo defecţiune care ar putea avea consecinte serioase în cazul continuării utilizarii şi pentru a prelungi durata de viaţa a anvelopelor dumneavoastra, obtinand o reducere a costurilor necesare cumpararii unor anvelope noi.

 vulcanizare_1_03 Verificaţi gradul de uzură a anvelopelor şi dacă banda de rulare s-a uzat uniform. În cazul în care observati uzura neuniforma, apelaţi un service de roti pentru o verificare a rotilor şi a sistemului de directie.

     Echipa Auto Convenabil este pregatita pentru rezolvarea cat mai rapida a oricarei dificultati intampinate cu autovehiculul dumneavoastra!

Servicii

  Dar ce facem cand gasim pe sosea un cui si tocmai in roata noastra intra? Bineinteles ca apelam tot la firma CONVENABIL, care detine cel mai modern SERVICE DE ROTI (vulcanizare) din Tulcea. Penele de cauciuc, si nu numai,tot ce tine de sistemul de rulare este rezolvat in cel mai scurt timp.
  TOT CE TINE DE ROTI este CONVENABIL !

 Operatii executate:

  •  vulcanizat anvelope, camere - la cald sau la rece,
  •  dejantarea anvelopei automat, chiar si pentru tipodimensiunile mari,
  •  echilibrarea dinamica a anvelopelor, computerizat,
  •  indreptat jante din tabla sau aliaj,
  •  montarea lanturilor antiderapante in sezonul rece,
  •  verificarea presiunii in pneuri, aer sau azot,
  •  indreptat jante deformate in urma loviturilor.

 Va asteptam pentru orice problema legata de sistemul de rulare !
 De asemenea, puteti apela la noi pentru noi anvelope, Convenabil fiind unul dintre cei mai mari distribuitori din tara la preturi fara concurenta!

 

Galerie foto