Vulcanizare Auto Targoviste - Service Roti - Anvelope Targoviste - Tractari auto Dambovita


 

  Echipa noastra este pregatita pentru rezolvarea cat mai rapida a oricarei dificultati intampinate cu autovehiculul dumneavoastra.vulcanizare Targoviste

  Dorinta noastra este satisfacerea deplina a cerintelor clientilor si adaptarea continua a serviciilor la preferintele acestora. Activitatea pe care o desfasuram este sintetizata prin oferirea unui pret corect pentru produse si servicii de calitate, ce se bazeaza pe solutii performante si echipamente moderne, combinate cu experienta personalului.   

  Alegerea unei anvelope trebuie facuta  în conformitate cu echiparea impusa de constructor sau de  organismele oficiale. Orice altă modificare trebui făcuta împreuna cu un specialist în domeniu care  va putea sa va ofere informaţii corecte, competente si corecte pentru ca dumneavoastra să circulati în siguranţa, respectând cadrul legal şi utilizand maxim vehiculul pe care il gestionaţi.

 capture33_400_01

 

 

Tractari auto pentru:
Turisme
Microbuze

tractari_2_400

 

Servicii

   Firma noastra va ofera:poza_1_02

-Vanzare anvelope Noi si SH

-Vanzare jante auto Noi sau SH

-Reparatii anvelope si camere;

-Indreptat, roluit, sudura jante aluminiu;

-Montat anvelope;

-Plumb in culoarea jantelor;

-Presiune aer;

-Service roti;

-PIESE DE IMPORT

-Schimb de ulei GRATIS

  

    Service rapid

    -Schimbul de ulei (cu uleiul clientului sau cu uleiul comercializat de la noi)

Uleiul uzat este inlocuit cu ulei nou pentru a elimina impuritatile produse de motor prin ardere. Aceasta este cea mai importanta activitate dintr-o revizie auto. Uleiul trebuie schimbat indiferent daca s-a atins sau nu rulajul anual.
Perioada de timp dintre doua schimburi de ulei este determinata de mai multi factori. Printre acestia se numara caracteristicile motorului, conditiile in care a fost folosit autoturismul si tipul de ulei folosit. 

    -Filtrul de uleiService Auto Falticeni

Acesta retine uleiul atunci cand motorul este oprit si colecteaza particulele ce rezulta dupa uzura normala a componentelor in miscare. Filtrul de ulei este o parte importanta ce asigura o buna functionare a motorului si mentine componentele acestuia intr-o stare buna pentru mai mult timp.

    -Filtrul de aer
Filtrul de aer elimina praful aspirat de motor. De asemenea, datorita filtrului de aer, amestecul de combustibil si aer se realizeaza in conditii optime. Cu timpul, impuritatile se depun pe hartia filtrului si acesta nu mai aspira aceeasi cantitate de aer. De aici apare si un consum mai mare de carburant, reducand, astfel, si performanta motorului.
 
    -Filtrul de habitaclu
Pasagerii sunt protejati de emisiile poluante ce ajung prin sistemele de ventilatie in aerul din autoturism, acestea fiind retinute de catre filtrul de habitaclu. Odata cu uzura sa, filtrul de habitaclu nu mai filtreaza suficient substantele nocive, care pot duce si la producerea de mucegai sau bacterii in masina.
 
    -Nivelul lichidelor
Lichidele pentru servodirectie, servofrana si lichidul de racire sunt supuse unei revizii standard pentru a descoperi daca acestea se incadreaza in limitele admise pentru o functionare optima.

 

IN CURAND VULCANIZARE MOBILA SI MASINA LA SCHIMB!

0729.487.877

 

 

service_14_400

Galerie foto