Vulcanizarea VENTO SAL Bihor Echilibrare Vulcanizare Anvelopa la Rece Salonta Etansare Anvelopa pe Camera Pana cu Camera Pana Tubless


                       Vulcanizare Mobila Salonta - 0724580345

    Firma S.C. VENTOSAL COM S.R.L. a luat fiinta în anul 1995 şi are o experienţă vastă în domeniul de vulcanizare fiind unul din primele firme din acest domeniu autorizate R.A.R din localitatea Salonta, judeţul Bihor.  Profilul firmei este una mai complexă, având în vedere faptul că pe lângă vulcanizare societatea se mai ocupă şi de comercializarea anvelopelor, reparaţia jantelor de oţel şi de aliaj, respectiv cu echipa de vulcanizare mobilă poate intervenii la pane apărute în timpul unor deplasări, sau la sediile de firmă pentru parcurile auto, şi chiar şi la domiciliul clientului.

     Vulcanizarea din Salonta vă pune la dispoziţie o gamă largă de cauciucuri de la mărci cu renume ca: MATADORDUNLOP, GOOD YEAR, MICHELIN - pentru orice tip de maşină şi în orice dimensiune. Echipa vă poate aduce şi alte tipuri de cauciucuri respectiv accesorii prin comandă specială numai pentru dumneavoastră. 

     Societatea comercială VENTOSAL COM S.R.L. vineîn ajutorul clienţilordin Salonta şi nu numaicu un concept modern de vânzare şi montare de anvelope chiar pe bază de programare.

     Pentru urgente va rugam contactati-ne la numarul de telefon 0724580345

     Pentru a lua legatura cu administratorul 0722832405

vento_3_400     Ca şi o completare a serviciilor prestate la cele mai înalte standarde şi în spiritul secolului XXI societatea deţine şi o autoutilitară  (service mobil-vulcanizare mobilă) echipată pentru:

  • intervenţii de urgenţă în zonele limitrofe ale oraşului Salonta şi pe o rază de 100 km;
  • servicii de mentenanţă la sediile de firmă pentru parcurile auto;
  • servicii rapide la domiciliul clientului.

    Serviciile se  prestează pentru o gamă largă de clienţi (persoane fizice şi juridice), de la maşini personale mici până la camioane (TIR-uri) , inclusiv maşini agricole.

 

Galerie foto