LACATIS TRANS - VULCANIZARE AUTO


   Serviciile pe care vi le propunem sunt complete, pornind de la identificarea problemei, parcurgand toate etapele de rezolvare a acesteia si ajungand la schimbarea, reparatia sau montajul noilor componente.
  Toate aceste operatiuni sunt importante in activitatea unui atelier auto profesionist, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de buna functionare a autoturismului.
   Pentru fiecare reparatie auto pe care o executam, suntem optimisti si dorim ca dumneavoastra sa aveti incredere in noi. Dorim sa conduceti in siguranta, iar noi sa devenim locul unde va intoarceti de fiecare data sa va reparati masina.
   Operatiunile desfasurate in service-ul nostru sunt realizate de personal specializat si cu experienta in domeniu, iar rezultatele sunt la un inalt nivel calitativ.

 

Pentru detalii legate de serviciile noastre, oferte si programari

contacteaza-ne acum:

 

Tel: 0742.369.197

 WhatsApp 0040742369197

 

Servicii

   Anvelopele sunt o componenta foarte importanta a masinii, deoarece contribuie la siguranta calatoriilor, asigurandu-ti distanta de franare si aderenta. La service-ul auto LACATIS TRANS, oferim urmatoarea gama de servicii pentru intretinerea rotilor masinii tale:

-Dejantari / jantari roti
-Servicii de vulcanizare la rece
-Echilibrari roti cu jante de otel sau aliaj
-Umflarea anvelopelor cu azot
-Vanzari anvelope noi
-Vanzari anvelope second-hand (SH)
-Servicii de depozitare anvelope (hotel anvelope)
-Indreptat jante din aluminiu/tabla etc.
-Sablat/vopsit jante in camp electrostatic (prin parteneri)


   Asadar, iti putem furniza anvelope de la producatori de renume precum: Michelin, Goodyear, Dunlop si multi altii, la preturi optime!