VULCANIZARE AUTO


Pagina web disponibila pentru o singura vulcanizare din zona

Pentru a va inregistra aici, va rugam sa ne contactati:

office@vulcanizare-auto.com

210 ron-12 luni

350 ron-24 luni

 

   Serviciile pe care vi le propunem sunt complete, pornind de la identificarea problemei, parcurgand toate etapele de rezolvare a acesteia si ajungand la schimbarea, reparatia sau montajul noilor componente. Alegerea unei anvelope trebuie facuta  in conformitate cu echiparea impusa de constructor sau de  organismele oficiale. Orice alta modificare trebuie facuta impreuna cu un specialist in domeniu care  va putea sa va ofere informatii corecte, competente si corecte pentru ca dumneavoastra sa circulati in siguranta, respectand cadrul legal si utilizand maxim vehiculul pe care il gestionati.

   Magazinul nostru  va pune la dispozitie o gama completa de modele de cauciucuri noi pentru autoturisme, camioane, moto si comerciale. Miscarea este o necesitate zilnica si face parte din viata noastra. Profesionalismul, punctualitatea si transparenta sunt doar cateva din atributele dupa care ne ghidam in activitatea noastra de zi cu zi. Echipa noastra de angajati profesionisti pun pe primul loc satisfactia clientului. Garantia calitatii si profesionalismul, transparenta si eficienta, corectitudinea si lucrul bine facut, sunt doar cateva din calitatile pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor de experienta, si care ne recomanda.

 

Servicii

  Vulcanizare

 

    In conformitate cu principiile noastre incercam sa reducem pe cat posibil timpul pe care il petreceti in service-urile noastre. Astfel plecand inca de la operatii simple precum montarea/demontarea rotilor folosim echipamente pneumatice care asigura o eficienta ridicata.
   Toate standurile sunt dotate profesional cu pistoale, rampe si cricuri pneumatice.

   Printre serviciile de vulcanizare putem enumera:

   • Reparare anvelope, echilibrare roti, indreptare jante, montat jante, montat anvelope, demontare si montare roti si demontare si montare anvelope de pe janta.
   • Schimburi anvelope iarna-vara;

   • Schimbat anvelope autoturisme / autoutilitare / camioane;
   • Echilibrat roti autoturisme / autoutilitare;
   • Pana camera autoturisme / autoutilitare;
   • Demontarea rotii (ansamblu format din janta + anvelopa) de pe axul vehiculului;
   • Demontarea anvelopei de pe janta;

   • Montarea anvelopei pe janta;
   • Umflarea la presiunea corecta;
   • Echilibrarea electronica a rotii;
   • Controlul vizual al geometriei;
   • Montarea rotii prin strangere cu cheia dinamometrica.

   Reparatie anvelope autoturisme
   •Curatare si inspectare in detaliu;
   •Pregatire anvelopei;
   •Curatarea cauciucului;
   •Montarea unor piese speciale numite „ciuperci”;
   •Testarea anvelopei sub presiune.

   Montatul anvelopelor se face cu ajutorul utilajelor profesionale de catre lucratori cu experienta, la montarea anvelopelor se foloseste o solutie speciala penru etansare.

Acest proces ocupa un timp foarte scurt. Dupa montarea anvelopei este indicata echilibrarea acesteia.

 

   Anvelope noi

  La prima vedere, alegerea anvelopelor potrivite poate parea o banalitate. Insa, daca tii cont de importanta pe care o au anvelopele pentru siguranta ta in trafic, de investitia financiara semnificativa necesara si de numarul foarte mare de modele de anvelope disponibile pe piata, decizia devine brusc una dificila.

   La noi gasiti toate dimensiunile de anvelope Low Cost si Premium, de la producatori renumiti.
  Daca nu gasesti anvelopele de care ai nevoie printre produsele noastre, te putem ajuta prin comandarea acestora direct de la producator sau distribuitorii externi.


    Dupa sezon:
   -Anvelope de vara;
   -Anvelope de iarna;
   -Anvelope all season;


   Dupa tip masina:
   -Turisme;
   -SUV / 4X4;
   -Autoutilitare;

   -Agroindustrile;
   -Camioane.


   Dimensiuni uzuale:
   -205/55R16;
   -195/65R15;
   -185/65R15;
   -175/65R14;
   -215/55R16;
Etc

 

 

   Alegerea anvelopelor este influentata de diferiti factori precum tipul de masina, anotimp, stilul de a conduce, clima zonei in care te afli sau planuiestii sa calatoresti mai des.
   Scopul nostru este sa oferim cele mai bune solutii de rulare pentru orice tip de autoturism, indiferent de stilul de condus, kilometri de rulaj estimati, anotimp si, nu in ultimul rand, pret. Personalul nostru va sta la dispozitie pentru a va ajuta atat in alegerea anvelopelor si jantelor, cat si in ceea ce priveste serviciile aferente.   

   Parerea clientului este baza cu ajutorul careia facem totul pentru a evolua si a ne imbunatati constant performantele.