DinoCarb Vulcanizare Auto Suceava Echilibrare Geometrie Roti Vulcanizare Anvelopa la Rece Fratautii Vechi Etansare Anvelopa pe Camera Pana cu Camera Pana Tubless


  
   
37887_400_01Vulcanizarea auto DinoCarb este situata in localitatea Fratautii Vechi, judetul Suceava si are ca domeniu de activitate reparatia de anvelope utilizand  cea mai noua tehnologie. Fiind autorizata R.A.R., vulcanizarea noastra dispune de cele mai noi utilaje necesare efectuarii urmatoarelor servicii: vulcanizare, dar si atelier de geometrie auto, montat jante,echilibrat roti oferind clientilor servicii de calitate.  

  Vulcanizarea este operatia specifica si caracteristica industriei cauciucului. De buna ei conducere depinde în mod hotarâtor siguranta dumneavoastra,cat si a familiei dumneavoastra si trebuie realizata cu utilaje de ultima generatie, in mod profesionist. 

  Înca înainte de descoperirea vulcanizarii cu sulf se cunosteau si se aplicau în practica diverse alte metode, folosindu-se ca agenti de reticulare oxidanti (acid azotic, saruri etc.), oxizi metalici, amine etc. Desi de mai bine de un secol studiile teoretice si  încercarile practice legate de fenomenul si practica vulcanizarii nu au încetat nici un moment, totusi vulcanizarea cu sulf si derivatii de sulf a ramas principala metoda de vulcanizare a cauciucului natural sau sintetic.

  In urma impactului cu borduri sau alte denivelari, janta sufera deformari ce duc la dezechilibrarea rotii. Te asteptam la o operatie de indreptat jante, urmata de echilibrarea rotilor.In conformitate cu principiile noastre, incercam sa reducem pe cat posibil timpul pe care il petreci in vulcanizarea noastra. Astfel,echipa noastra de profesionisti, plecand inca de la operatii simple precum montarea/demontarea rotilor folosim echipamente pneumatice care asigura o eficienta ridicata. 

  home_background4_400_06In alegerea unei anvelope este foarte important sa aveti in minte o imagine cat mai clara a modului in care vor fi folosite. Cele mai importante criterii sunt tipul de drum pe care acestea vor fi folosite in mod preponderent si tipul masinii pe care vor fi folosite.      

   Echipa noastra este pregatita pentru rezolvarea cat mai prompta a oricarei dificultati intampinate cu autovehiculul dumneavoastra.

 

Va punem la dispozitie urmatorele servicii:

  • Vulcanizare Auto
  • Spalatorie Auto
  • Statie PECO

 

Servicii

  • Reparatii anvelope
  • Echilibrat roti
  • Indreptat jante
  • Montat jante
  • Montat anvelope
  • Presiune aer
  • Mecanica usoara

Galerie foto