Auto ZBR Vulcanizare Auto Vrancea Echilibrare Geometrie Roti Vulcanizare Mobila Focsani Etansare Anvelope, Vanzari Anvelope Noi, Second Hand, Autoturisme, Camioane, Utilaje, Vulcanizare NON STOP


   Vulcanizare FocsaniVulcanizarea Auto ZBR din Focsani,judetul Vrancea va ofera servicii autorizate pentru toate tipurile de masini. Dotarile tehnice ne permit efectuarea reparatiilor autoturismelor la un nivel ridicat de calitate, timp si promptitudine. Operatiunile de reparatii si intretinere sunt efectuate de personal specializat, cu experienta, rezultatul fiind calificat excelent

   Avem o echipa experimentata care nu numai ca detine cunostintele tehnice,dar de asemenea au o mare intelegere a nevoilor dumneavoastra.Avem ca scop sa ajungem un partener de incredere si o companie pe care va puteti baza multi ani de acum inainte .

   Oferim profesionalism, seriozitate, parteneriat ,trei elemente ce definesc Vulcanizarea Auto ZBR, prin care incercam sa fim cat mai aproape de nevoile clientilor nostri pentru a stabili o relatie de stransa colaborare.    

Vulcanizare Focsani

   Daca anvelopele dumneavoastra au defectiuni de tipul taieturilor, intepaturilor sau loviturilor, va asiguram reparatii avantajoase utilizand petice la rece lipite pe portiunea cu probleme. Utilajele de care vulcanizarea noastra dispune ne permit sa montam anvelope folosind o solutie speciala pentru a curata janta si pentru etansarea acesteia in modalitatea potrivita. Vulcanizarea Auto ZBR efectueaza echilibrarea rotilor cu jante de aliaj si cu jante de tabla, folosind plumbi adezivi, adecvati pentru jantele fara margine si plumbi cu clema, normali si turbo.

    Echipa noastra este pregatita pentru rezolvarea cat mai rapida a oricarei dificultati intampinate cu autovehiculul dumneavoastra! 

Suntem singura vulcanizare din localitate cu program Non - Stop!

Vulcanizare Mobila!

Servicii

   Vulcanizare autoturisme, camioane, utilaje agricole si de constructii:

   - Reparatii anvelope;Vulcanizare Focsani
   - Echilibrat roti;
   - Geometrie roti;
   - Indreptat jante;
   - Presiune aer-azot;
   - Incarcare azot;   
   - Demontare si montare roti;
   - Demontare si montare anvelope de pe janta;
   - Demontare si montare roata de rezerva;
   - Comercializare anvelope noi si second hand;
   - Schimb filtre, ulei;
   - Vulcanizare mobila.

Galerie foto