Vulcanizare/Echilibrare/Geometrie Roți Fomco Truck Service


Fomco Truck Service Anvelope

   SERVICE ANVELOPE PENTRU TOATE CATEGORIILE DE VEHICULE CU VANZARE SI MONTARE ANVELOPE NOI

 

   SC. Fomco Prodimpex S.R.L. va pune la dipozitie o gama larga de servicii pentru toate categoriile de autoturisme.capture22_400

   Alaturi de o echipa cu peste 10 ani vechime în piata de anvelope si servicii conexe cererile dumneavoastra vor fi solutionate in cel mai scurt timp, indiferent daca solicitarile dumneavoastra sunt cu privire la aspecte comerciale, tehnice, de aplicabilitate sau servicii.

   Puteti fi sigur ca veti fi tratat cu respectul cuvenit si ca veti multumit de serviciile oferite.    Personalul nostru este calificat, iar aparatura din dotare permite efectuarea unor operatiuni cat mai rapide si precise.  

   Echilibrarea rotilor asigura confort la condus si de asemenea poate preintampina uzura anvelopelor. Se va efectua obligatoriu la: montarea unei anvelope noi, la maximum 10.000 km parcursi, sau atunci cand simtim un anumit tremur in volan.

   Oferim profesionalism si seriozitate, doua elemente ce ne definesc .

   Ne place ce facem, fiind o companie specializata in vulcanizarea auto, cu o oferta completa de servicii si produse. Va asteptam sa ne contactati pentru un parteneriat de lunga durata!

Servicii

  • Montare / demontare anvelope
  • Echilibrare Roti
  • Geometrie roti
  • Reparatii anvelope si jante
  • Montare / reparare senzori presiune
  • Depozitare roti extra-sezon

 

Oferte speciale si promotii Lunare! Informatii aici:

http://www.fomcotruckservice.ro/index.php/promotii/

 

 

Galerie foto