Garaj Amy Vulcanizare Auto Dolj Echilibrare Geometrie Roti Vulcanizare Anvelopa la Rece Craiova Etansare Anvelopa pe Camera Pana cu Camera Pana Tubless - Montaj Indreptat Jante Craiova


Luni - Vineri: 09.00 - 18.00

Sambata: 09 - 13.00

Duminica - Inchis

Sarbatori Legale - Inchis 


  dadssa_400_06Vulcanizarea Garaj Amy din Craiova, judetul Dolj are ca domeniu de activitate reparatia de anvelope utilizand utilaje noi, de ultima generatie. Fiind autorizata R.A.R., vulcanizarea noastra dispune de utilajele necesare efectuarii serviciilor de vulcanizare, dar si de atelier de geometrie auto, echilibrat roti, montat jante.

   Prin vulcanizare, cauciucul îsi îmbunãtãteste proprietãtile: i se mãreste elasticitatea pe care si-o mentine între limite mult mai mari de temperaturã, devine mai rezistent la agenti mecanici, la frecare, la agenti chimici si la apã, nu lasã gazele sã treacã prin el si dobândeste calitãti de bun izolator electric.

   
  Daca anvelopele dumeavoastra au defectiuni  precum taieturi, lovituri sau intepaturi, va asiguram reparatii avantajoase,de calitate, utilizand petice la rece lipite pe portiunea cu probleme. Utilajele de care vulcanizarea noastra dispune ne permit sa montam anvelope folosind o solutie speciala pentru a curata janta si pentru etansarea acesteia in cea mai potrivita modalitate. Vulcanizare Garaj Amy efectueaza echilibrarea rotilor cu jante de aliaj si cu jante de tabla, folosind plumbi adezivi, adecvati pentru jantele fara margine sau plumbi cu clema, normali si turbo.

 dadasda_400 

   Echipa noastra este pregatita pentru rezolvarea cat mai rapida a oricarei dificultati intampinate cu autovehiculul dumneavoastra.

   Va asteptam la sediul nostru pentru servicii complete de vulcanizare in speranta ca vom fi solutia cea mai buna pentru dumneavoastra!

   

Servicii

  • Reparatii anvelope
  • Echilibrat roti
  • Indreptat jante
  • Montat jante
  • Montat anvelope
  • Presiune aer-azot
  • Mecanica usoara
  • Vulcanizare mobila

Galerie foto