Auto Gumix Vulcanizare Auto Bistrita Nasaud Echilibrare Geometrie Roti Vulcanizare Anvelopa la Rece Bistrita Etansare Anvelopa pe Camera Pana cu Camera Pana Tubless    Vulcanizara Auto Gumix este o vulcanizarea din Bistrita care efectueaza reparatii de anvelope de calitate, utilizand utilaje performante. Fiind autorizata R.A.R., vulcanizarea noastra dispune de utilajele necesare efectuarii serviciilor de vulcanizare, dar si de atelier de geometrie auto.

   Echipa noastra recomanda efectuarea geometriei rotilor periodic, deoarece acesta este o procedura ce are legatura cu geometria sistemului de directie care este ajustata potrivit reglemantarilor recomandate de producator. Vulcanizare Gumix este centrul potrivit in care va puteti indrepta jantele, prin intermediul personalului nostru cu experienta.

cauciuc_1_400

   Daca anvelopele dumeavoastra au defectiuni de tipul taieturilor, intepaturilor sau loviturilor, va asiguram reparatii avantajoase utilizand petice la rece lipite pe portiunea cu probleme. Utilajele de care vulcanizarea noastra dispune ne permit sa montam anvelope folosind o solutie speciala pentru a curata janta si pentru etansarea acesteia in modalitatea potrivita. Vulcanizare Auto Gumix efectueaza echilibrarea rotilor cu jante de aliaj si cu jante de tabla, folosind plumbi adezivi, adecvati pentru jantele fara margine si plumbi cu clema, normali si turbo.

   De asemenea incepand cu anul 2010 comercializam toata gama de anvelope de second hand, importate din Germania. Zilnic livram cauciucuri in toata Romania, prin intermediul firmelor de curierat rapid, clientii avand posibilitatea sa achite contravaloarea acestora prin sistemul ramburs. Pentru comenzi si informatii, va rugam sa folositi numarul de telefon 0749.385.195

  La noi puteti gasi:

  • anvelope de vara
  • anvelope de iarna
  • anvelope camioane
  • anvelope agricole
  • anvelope utilaje

 

Galerie foto