Toyo Tires în România

   Brandul de anvelope Toyo Tires, unul dintre cele mai cunoscuţi producători de pneuri de performanţă din Japonia, este importat începând cu acest an şi în România. Toyo Tires produce anvelope de nişă, dezvoltate şi fabricate în Japonia dedicate automobilelor performante şi segmentului de tuning şi este un brand dedicat împătimiților sporturilor cu motor și celor care își doresc nu doar performanțe de excepție şi o imagine pe măsură. Anvelopele produse de Toyo Tires oferă un look sportiv, dar şi aderenţa necesara automobilelor perfomante.

   Crearea celor mai bune produse este posibilă numai când sunt îndeplinite cele mai înalte așteptări ale principalilor constructori de mașini. Astfel, orice anvelopă Toyo parcurge un drum lung, de la design la testările finale, pentru a se asigura că toate dorențele clienților vor fi îndeplinite.

   Anvelopele Toyo sunt folosite ca primă echipare de către: Audi – pentru modelele Q7, RS4, RS5, TT-RS, TT şi TTS, Mazda - pentru modelele CX-7, Mazda 2, Mazda 3, Mazda 5, Mazda 6, precum și de Toyota, Nissan, Renault, Mitsubishi sau Daihatsu. Gama Toyo comercializată în România cuprinde anvelope dedicate autoturismelor, vehiculelor SUV şi 4x4 dar și clasei autoutilitarelor ușoare.

   Anvelopa Proxes R888 este vârful de lance din gama de pneuri Toyo.Este o anvelopă competiţională concepută pentru a dezvolta maximum de manevrabilitate pe carosabil uscat. Dedicată celor care vor să obţină performanţe pe circuit în activităţi competiţionale sau pur şi simplu pentru plăcerea de a conduce un automobil performant, această anvelopă are un profil special şi a reuşit să câştige multe curse pe circuit.

   Dispune de o carcasă special construită pentru uzul competiţional, cu blocuri ample şi de mică adâncime pe banda de rulare, ceea ce oferă o aderenţă imbatabilă pe asfalt uscat. Anvelopa Toyo Tyres oderă totodată un nivel redus de uzură datorat utilizării la temperaturi înalte. Anvelopa este disponibilă cu indici de viteză H, V, W şi Y şi dimensiuni între 13 şi 20 inch. Este recomandată utilizarea ei pe circuit, având o compoziţie medium-hard.