Tehnologia RunOnFlat

Tehnologia revoluţionară RunOnFlat de la Goodyear vă permite să rulaţi până la 80 km pe o anvelopă dezumflată, în caz de pană, astfel încât să puteţi ajunge la un loc potrivit pentru a schimba anvelopa.

Flancurile ranforsate ale anvelopei permit susţinerea greutăţii autoturismului chiar şi atunci când presiunea aerului este zero. Astfel, operaţiunile periculoase de schimbare a anvelopelor pe marginea drumului devin de domeniul trecutului.

Mod de funcționare

Anvelopele RunOnFlat cu tehnologia autoportantă au flancuri ranforsate care mențin anvelopa pe jantă și susțin greutatea mașinii, chiar și după o pierdere totală de presiune.

Cu RunOnFlat, chiar și o anvelopă complet dezumflată poate fi folosită până la 80 km, oferindu-vă suficient timp să ajungeți la un loc potrivit pentru a schimba anvelopa sau la un punct de service autorizat pentru a primi ajutor profesionist.

Ingrijirea

Ca pentru orice set de anvelope, sunt importante verificările periodice și întreținerea corespunzătoare. Trebuie să verificați dacă anvelopele RunOnFlat sunt umflate corect cel puțin o dată pe lună, precum și după fiecare călătorie lungă. De asemenea, inspectați vizual periodic dacă anvelopele sunt deteriorate și uzate.