Nexxon aduce cauciucuri pentru tractor de la cele mai mari branduri in domeniu

Achizitionarea anvelopelor pentru tractor este deosebit de importanta, intrucat acestea au un rol esential in buna functionare a acestui gen de utilaj agricol. Tocmai de aceea, Nexxon Romania si-a diversificat oferta, incluzand cauciucuri pentru tractor de la majoritatea marcilor producatoare.

Caracteristicile esentiale ale anvelopelor pentru tractor vizeaza, pe de o parte, reducerea gradului de uzura si, pe de alta, a efectelor negative ale compactarii solului, optimizandu-se astfel costurile. In acest scop, producatorii de anvelope agricole au marit amprenta anvelopei la sol, au creat profiluri specifice pentru diverse activitati si au imbunatatit tractiunea anvelopei.

Nexxon, specialistul nr. 1 in anvelope, pune la dispozitia clientilor sai o gama completa de anvelope pentru tractoare, atat marci foarte renumite, cat si marci mai putin cunoscute, dar performante si atractive din perspectiva raportului calitate/pret.nexxon_400

Din oferta magazinului Nexxon fac parte cauciucuri de tractor atat in constructie diagonala, cat si radiala, pentru tractoare cu putere scazuta, dar si pentru cele de mare putere. Cauciucurile de tractor sunt destinate atat aplicatiilor agricole, cat si utilizarii ocazionale pe carosabil.

Intrucat paleta de anvelope comercializate este foarte mare, clientii pot opta atat pentru cele mai ieftine, cat si pentru cele mai costisitoare ca pret, in functie de necesitati, dar si de bugetul disponibil.

Tot in categoria anvelope agricole se inscrie si modelul Alliance 370, dezvoltat pentru tractoare moderne de mare putere, potrivit pentru aplicatii in conditii grele, pe teren, dar si pentru tractare. Amprenta larga la sol reduce presiunea pe sol, minimalizand compactarea solului. Pretul unui astfel de cauciuc pentru tractor este de 1023,64 lei.

Nexxon Romania comercializeaza si anvelope row crop, potrivite pentru culturile pe randuri. Acestea au latimea sectiunii ingusta, oferind avantajul unui randament mai mare, pentru ca trec intre randurile de cultura valoroase, fara a deteriora planta sau radacina acestuia.

Un exemplu in acest sens pot fi anvelopele de tipul Petlas TA-120 sau ALLIANCE 350, realizate de producatori de prestigiu in domeniul anvelopelor.

Nexxon fiind liderul de piata in Romania in domeniul anvelopelor si camerelor de aer nu isi permite sa isi dezamageasca clientii, motiv pentru care la orice comanda efectuata transportul este asigurat gratuit oriunde in tara. Mai mult, anvelopele vin insotite de o garantie de doi ani, in vreme ce camerele de aer au garantie 6 luni. Termenul de garantie pentru anvelope resapate este de 12 luni.

sursa: agora.ro