Gama de anvelope Conti Hybrid cu durată maximă de viață

Noua linie de produse revoluționează transporturile de distribuție regională.

Noua gamă Conti Hybrid stabilește noi standarde în traficul de distribuție regională. Acest design nou-nouț a fost conceput special pentru a fi utilizat atât pe drumuri regionale cât și pe autostrăzi și reprezintă reacția Continental, producătorul german de anvelope premium, la volumurile sporite de transporturi de distribuție. Această gamă este caracterizată de o durată de viață mult îmbunătățită și o eficiență de consum deosebită, garantându-le operatorilor de parcuri auto o optimizare durabilă a costurilor și permițându-le să-și construiască un parc auto cât mai economic cu putință. Anvelopele din gama Conti Hybrid sunt concepute să se potrivească perfect una cu cealaltă, special pentru transporturile regionale pe autostrăzi.

După lansarea noilor anvelope Conti Hybrid HS3 de axa direcţională în al doilea semestru al anului 2014, anvelopele Conti Hybrid HD3 pentru axa motoare și anvelopele Conti Hybrid HT3 de 22,5" de remorcă completează acum această generație de anvelope complet nouă, concepută să îndeplinească cerințele superioare ale transporturilor regionale și de distribuție.

Conti Hybrid HS3 - durată maximă de viață cu consum redus de carburant

Un nou design al căii de rulare cu volum mare de uzură, „Plus Volume Pattern”, a fost conceput pentru anvelopele axei direcţionale Conti Hybrid HS3, oferind o durată de viață cu 17 % mai îndelungată. În plus, poziționarea optimizată a materialului căii de rulare scade rezistența la rulare. Nivelul ridicat de siguranță, comportamentul excelent pe vreme umedă pe toată perioada de viață a anvelopei și proprietățile de frânare constante fac ca noua Conti Hybrid HS3 să fie anvelopa universală perfectă.

Conti Hybrid HD3 – aderență optimă, kilometru după kilometru

Noua anvelopă Conti Hybrid HD3 pentru roți motoare oferă o impresionantă creștere cu 20 % a duratei de viață prin comparație cu predecesoarea sa. Această îmbunătățire se datorează în principal noului design în bloc, care include caneluri integrate în volum 3D. Aceste caneluri, care acoperă aproape 2 treimi din adâncimea totală a căii de rulare, conferă o stabilitate mărită și deci un comportament mult îmbunătățit la uzură. În plus, și acționând ca margini de contact, aceste caneluri asigură o tracțiune excepțională pe toată durata de viață a anvelopelor Conti Hybrid HD3, inclusiv la accelerare și frânare pe drumuri ude.

Compuși nou dezvoltați sunt folosiți atât la calea de rulare cât și la peretele lateral al anvelopei Conti Hybrid HD3. Noul compus de cauciuc polimeric folosit la calea de rulare este conceput special pentru a crește durata de viață, iar compusul optimizat de cauciuc  folosit la peretele lateral îmbunătățește eficiența de consum a acestei anvelope.

Conti Hybrid HD3 prezintă atât simbolul special pentru Noroi  + Zăpadă (M+S) cât și simbolul Munte cu trei culmi și fulg de zăpadă (3PMSF). 

Conti Hybrid HT3 – compus special pentru durată de viață îndelungată, eficiență de consum și performanțe în condiții de umezeală

Conti Hybrid HT3 întregește noua gamă de anvelope. Compușii de cauciuc folosiți la această anvelopă au fost dezvoltați special pentru anvelopele de remorcă și oferă economii semnificative prin comparație cu mult-încercatul predecesor. Un exemplu este noul compus din calea de rulare care crește durata de viață a anvelopelor Conti Hybrid HT3 cu încă 8 %. În plus, noul compus îmbunătățește aderența anvelopei, primind astfel eticheta UE „B” pentru comportamentul său pe drumuri ude. Conti Hybrid HT3 a primit și eticheta UE „B” în categoria eficiență de consum. O îmbunătățire cu 6 % a consumului de carburant a fost obținută datorită combinației optime a compușilor de cauciuc din calea de rulare și peretele lateral, precum și datorită geometriei optimizate a canelurilor căii de rulare. Anvelopa Conti Hybrid HT3 prezintă de asemenea și simbolul M+S.

De asemenea, s-a îmbunătățit și capacitatea de reșapare a tuturor anvelopelor Conti Hybrid de a treia generație. Noile benzi „5+1” ridică peformanțele cunoscutului pachet de 4 straturi trianghiulare la un nou nivel. Economia pe termen lung prin conceptul ContiLifeCycle bgeneficiază și de introducerea de indicatoare de reșapare pe toate cele trei anvelope.

sursa: autonet-group.ro