Bridgestone produce anvelope pentru BMW seria 7 si BMW X1

Bridgestone extinde parteneriatul de lunga durata cu BMW Group prin anuntarea faptului ca cele mai recente modele BMW seria 7 si BMW X1 sunt dotate cu anvelopele companiei japoneze.

Varful gamei de lux, BMW seria 7, lansat in iulie 2015, este echipat cu anvelope sport Bridgestone Potenza S001 UHP pe 6 dimensiuni, toate beneficiind de siguranta adaugata a sistemului Run Flat Technology.

De asemenea, Bridgestone furnizeaza si produsul de varf pentru segmentul premium touring, Turanza T001 pentru ultimul model BMW X1, pe trei dimensiuni de anvelope cu tehnologie Run Flat si trei dimensiuni cu tehnologie standard. 

Parteneriatul dintre Bridgestone si BMW este unul de traditie, care dureaza de mai mult de 20 de ani, fiind valabil atat pe circuitul de curse, cat si in afara lui.

Acest parteneriat a evoluat de-a lungul anilor, insemnand colaborare exclusiva in programul BMW Driving Experience, echiparea standard, din fabrica, cu anvelope Bridgestone a modelelor BMW, dar si co-dezvoltarea celor mai noi tehnologii, precum anvelopele Run Flat Technology (RFT). 

Bridgestone a fost selectat ca dezvoltator exclusiv de anvelope pentru autovehiculele BMW i, furnizand anvelopele Ecopia EP500 cu tehnologie ologic optimizata sa asigure emisii reduse de CO2 pentru autovehiculul urban, integral electric, BMW i3 si anvelopele sport Potenza S001 UHP pentru modelul electric hibrid BMW i8.

bridge5

sursa: dailybusiness.ro