Bridgestone, Furnizorul Anului 2015 pentru General Motors

Producatorul mondial de anvelope si produse din cauciuc Bridgestone a fost decernat de catre General Motors (GM) cu premiul Furnizorul anului 2015. Compania a acceptat premiul in cadrul celei de-a 24-a ceremonii anuale "Furnizorul anului" a companiei GM, care s-a desfasurat in data de 10 martie la Cobo Center, in Detroit, Michigan. 
GM a desemnat 110 dintre cei mai buni furnizori ai sai din 17 tari, care au depasit constant asteptarile, au creat valoare exceptionala sau au adus inovatii companiei. In cadrul acestei ceremonii, GM a anuntat cel mai mare numar de furnizori de pana acum, de la inaugurarea evenimentului "Furnizorul Anului" in 1992. Aceasta este a 14-a oara cand Bridgestone primeste acest premiu.
"Suntem concentrati pe construirea unor relatii pozitive cu furnizorii care aduc inovatii centrate pe client si care sunt Producatori de Echipament Original (OEM). Companiile pe care le-am premiat in aceasta seara nu numai ca au adus inovatie, ci au facut-o la nivelul de calitate pe care clientii nostri o merita", a spus Steve Kiefer, Vice Presedinte al GM, Global Purchasing & Supply Chain. 
Christophe de Valroger, Vice Presedinte (OE consumer) al Bridgestone Europa NV/SA a declarat: "Bridgestone a fost, pentru multi ani, furnizorul principal de anvelope pentru Opel/Vauxhall si suntem extrem de mandri sa primim un asemenea premiu de la GM. Este o reflectare a eforturilor si a muncii inchegate de echipa, din toate departamentele Bridgestone Europa, care lucreaza in parteneriat cu  clientul pentru a construi produse de top, caracterizate prin inovatie si tehnologie. Vom continua sa construim aceasta minunata relatie cu GM".
 
bridge1_400
 
sursa: cargomagazin.com