Bandag introduce reșapatele premium BRR-UWB, pentru semiremorci mega

Producătorul mondial de reșapate premium Bandag anunță introducerea în Europa a unei reșapate low-profile pentru semiremorci mega: Bandag Rib Regional - Ultra Wide Base. Noua bandă de rulare promite o viață îndelungată a reșapatelor, economie de combustibil și siguranță.
 
 

Datorită compostului și modelului unic, anvelopele BRR-UWB sunt foarte potrivite pentru utilizarea pe mega trailere în sectorul transportului regional sau pe axele de tracțiune ale operatorilor urbani, de exemplu autobuze, protejând carcasele valoroase ale managerilor de flote la provocările activității în mediul urban.

Concepute pentru a extinde durata de viață și performanța anvelopelor low-profile pentru trailere mega, reșapatele Bandag BRR-UWB sunt parte a programului “Total Tyre Life” dezvoltat de Bridgestone pentru a veni în ajutorul operatorilor prin creșterea performanței și scăderea costului total al anvelopelor, pe durata întregului ciclu de viață.

Reșapatele Bandag BRR-UWB vor fi disponibile pentru montaj pe carcasele Bridgestone sau alte carcase premium pe dimensiunile 445/45R19.5, 455/50R22.5 și 435/45R22.5.

sursa: transporter.ro