SC Vava SRL Vulcanizare Auto Teleorman Echilibrare Geometrie Roti Alexandria Etansare Anvelopa pe Camera Pana cu Camera Pana Tubless Induldreptat si Roluit Jante - Vulcanizare Mobila Utilaje Agricole Tir-uri


  mechanicchangingawheelofamoderncar_400_05Vulcanizarea Vava din Alexandria, judetul Teleorman, a fost infiintata avand ca scop introducerea pe piata a unor produse de inalta calitate pentru serviciile de vulcanizare. De la infiintare, valorile de baza ale societatii sunt: calitate, profesionalism si un raport calitate-pret corect toate acestea reprezentand baza obiectivului propus, acela de a furniza servicii de inalta calitate.

 La vulcanizarea Vava se lucrează doar cu utilaje automatizate de ultimă generaţie, astfel încât maşinile dvs pot beneficia de toate reparaţiile sau întreţinerea de care au nevoie într-un mod profesional şi într-un timp cât mai scurt.

 Siguranta ta si a familiei tale este pe primul loc. Vino sa-ti schimbam anvelopele la timp; numai un service roti autorizat poate efectua un schimb anvelope care iti poate oferi placerea unui drum sigur pe patru roti. Prin vulcanizare, cauciucul îsi îmbunãtãteste proprietãtile: elasticitatea acestuia se mareste si si-o mentine între limite mult mai mari de temperaturã, devine foarte rezistent la agenti mecanici, la frecare, la agenti chimici si, nu lasã gazele sã treacã prin el si dobândeste calitãti de bun izolator electric.

 home_background4_400_07Vulcanizarea noastra se remarcă prin intermediul unei flexibilitati crescute în ceea ce privește relațiile cu clienții săi, prin profesionalism, seriozitate și continuitate în activitatea desfășurată.

 Credem într-o creștere constanta si stabila și suntem conștienți de responsabilitatea noastră față de mediul înconjurător și față de societate.

Oferim clienţilor noştri servicii modelate potrivit scopului urmărit de aceştia.

 

Servicii

 Oferim servicii complete de VULCANIZARE AUTO, TIR-URI si UTILAJE AGRICOLE: tractor_400

  • Reparatii anvelope
  • Echilibrat roti
  • Indreptat jante
  • Montat jante
  • Roluit jante
  • Montat anvelope
  • Presiune aer-azot
  • Vulcanizare mobila pentru utilaje agricole

Galerie foto