Adi Service Vulcanizare Auto Sibiu Echilibrare Geometrie Roti Vulcanizare Anvelopa la Rece Sibiu Etansare Anvelopa pe Camera Pana cu Camera Pana Tubless


Vulcanizare Mobila Sibiu

Service Auto Sibiu

Spalatorie Auto Sibiu

NON-STOP 24/24, 7 zile din 7

 

vulcanizareauto01_400_01

  Adi Service este o firma privata din Sibiu, infiintata in anul 2005. Isi desfasoara activitatea in domeniul auto oferind o gama profesionala de servicii specifice adaptabile unei mari varietati de autoturisme, autovehicule si utilaje auto. 

   Adi Service ofera prin intermediul service-ului propriu, servicii de vulcanizare pentru autoturisme cat si pentru autoutilitare - pentru orice tip de jante, iar mai nou oferim vulcanizare si echilibrat roti si pentru motociclete

  Fie ca aveti de remediat o pana de cauciuc, egalizarea presiunii in pneuri, sau echilibrarea unui set de roti, va puteti adresa vulcanizarii noastre din Sibiu . Si pentru ca aceste procedee sunt relativ consumatoare de timp, va puteti incredinta vehiculul mecanicilor nostri profesionisti pentru a fi realizate cat mai repede.

  Vulcanizarea Auto Adi Service are ca domeniu de activitate reparatia de anvelope utilizand cele mai noi utilaje, lucrarile realizate de noi fiind de cea mai inalta calitate . Fiind autorizata R.A.R., vulcanizarea noastra dispune de utilajele necesare efectuarii serviciilor de vulcanizare, dar si de atelier de geometrie auto, echilibrat roti, montat jante. 

  home_background4_400_05   In urma impactului cu borduri sau alte denivelari, janta sufera deformari ce duc la dezechilibrarea rotii. Te asteptam la o operatie de indreptat jante, urmata de echilibrarea rotilor.In conformitate cu principiile noastre, incercam sa reducem pe cat posibil timpul pe care il petreci in vulcanizarea noastra. Astfel,echipa noastra de profesionisti, plecand inca de la operatii simple precum montarea/demontarea rotilor folosim echipamente pneumatice care asigura o eficienta ridicata. 

Echipa Adi Service are o experienta bogata in acest domeniu oferindu-va cele mai bune solutii pentru problemele ce le aveti cu autoturismul dvs.  

Servicii

desprenoi01_400Oferim servicii complete de vulcanizare:

  • Reparatii anvelope
  • Echilibrat roti
  • Indreptat jante
  • Montat jante
  • Montat anvelope
  • Presiune aer-azot
  • Mecanica usoara

De asemenea, oferim servicii de spalatorie si service auto si multe altele.

 Aveti probleme cu autoturismul? Sunati-ne si vom veni in cel mai scurt timp. Avem disponibilitate non-stop 24/24, 7 zile din 7. 

Galerie foto