Gumplex Vulcanizare Auto Timis Echilibrare Geometrie Roti Vulcanizare Anvelopa la Rece Lugoj Etansare Anvelopa pe Camera Pana cu Camera Pana Tubless


  La punctul de lucru numarul 1,din Str. Primaverii, Nr. 47 avem vulcanizarea Gumplex ,unde oferim servicii de vulcanizare de cea mai inalta calitate.

  25035_212_212269_3920_01La vulcanizarea noastra Gumplex , din Lugoj, Judetul Timis, o echipa de profesionisti te pune inapoi pe traseu, in cea mai buna forma si in cel mai scurt timp posibil,in cazul in care cauciucurile domneavoastra au  defectiuni de tipul loviturilor,taieturilor sau intepatorilor.Suntem experti in service-ul de roti, avand  oameni profesionisti si cele mai performante utilaje.

   La vulcanizarea veti fi tratat cu respectul  cuvenit si ca veti pleca tot timpul multumit de serviciile oferite.Personalul nostru este calificat, iar aparatura din dotare permite efectuarea unor operatiuni extrem de rapide si precise.

    Gumplex se remarcă prin intermediul unei flexibilitati deosebite în ceea ce privește relațiile cu clienții săi, prin profesionalism, seriozitate și continuitate în activitatea desfășurată.

   Credem într-o creștere constanta si stabila și suntem conștienți de responsabilitatea noastră față de mediul înconjurător și față de societatea in care traim.

   dadasda_400_03 

   Ne asumăm responsabilitatea pentru contracte complexe, de lungă durată şi încercăm să susţinem afacerile clienţilor noştri prin toate facilităţile pe care le avem la dispoziţie.Facem tot ce ne stă în putinţă pentru a îmbunătăţi sistemul, ascultăm feedback-ul clienţilor şi încercăm să răspundem rapid şi eficient.

   Oferim clienţilor noştri servicii modelate potrivit scopului urmărit de aceştia.

 


   La punctul de lucru numarul 2,din Str. Primaverii, Nr. 53 service-ul nostru auto PitStop M&M va ofera de asemenea servicii de cea mai inalta calitate.

   
   saddsadsadsa_400Tot personalul angajat are experienta in domeniul intretinerii si reparatiei autovehiculelor de cel putin 7 ani. De asemenea, utilajele din dotare sunt de ultima generatie. Astfel, dotarile de ultima generatie si personalul bine pregatit sunt in stransa legatura cu serviciile de calitate.

    Experienta managementului si a personalului angajat a determintat contractarea de servicii si abonamente imediat de la deschiderea companiei.
    In prima etapa s-a identificat un spatiu unde sa existe atat posibilitatea de amenajarea cat si de extindere ulterioara, odata ce exista posibilitatea de finantare.
    Identificarea spatiului respectiv s-a facut si tinand cont de deschiderea fata de potentiali clienti si de faptul ca multe companii mari (cu autovehicule) se afla cu sedii si puncte de lucru in partea de nord a capitalei. Atragerea de clienti din partea de nord a capitalei a fost si scopul principal al companiei.
    Angajarea personalului s-a efectuat in circa trei luni de zile dupa ce am facut o selectie riguroasa (am angajat din randul companiilor multinationale, importatori de autovehicule dar si oameni ce au lucrat la service-uri multibrand).
    13850575136027_400

    Achizitia de scule necesare autorizarii R.A.R. pentru a putea repara toate modelele de autovehicule , caroserii si structuri de rezistenta pentru orice brand si mentenanta la toate marcile. Acest lucru implica traininguri, aparate de diagnoza, investitie in echipamente specifice fiecarui model de autovehicul, conform cerintelor producatorilor.

    In unitatea noastra se pot identifica majoritatea serviciilor cerute de consumatori, intr-un singur loc, la preturi rezonabile:
de la reparatii cutii de viteze automate, reparatii motoare, mentenanta,mecanica tinighigerie,vopsitorie dotata cu cabina,electrica.

Servicii

  Vulcanizarea noastra va ofera urmatoarele servicii:

 • Reparatii anvelope
 • Echilibrat roti
 • Indreptat jante
 • Montat jante
 • Montat anvelope
 • Presiune aer-azot
 • Mecanica usoara

  Service-ul nostru va ofera urmatoarele:

O revizie standard ce contine urmatoarele proceduri:

    Schimbul de ulei
Uleiul uzat este inlocuit cu ulei nou pentru a elimina impuritatile produse de motor prin ardere. Aceasta este cea mai importanta activitate dintr-o revizie auto. Uleiul trebuie schimbat indiferent daca s-a atins sau nu rulajul anual.
Perioada de timp dintre doua schimburi de ulei este determinata de mai multi factori. Printre acestia se numara caracteristicile motorului, conditiile in care a fost folosit autoturismul si tipul de ulei folosit.  

    Filtrul de ulei

Acesta retine uleiul atunci cand motorul este oprit si colecteaza particulele ce rezulta dupa uzura normala a componentelor in miscare. Filtrul de ulei este o parte importanta ce asigura o buna functionare a motorului si mentine componentele acestuia intr-o stare buna pentru mai mult timp.

    Filtrul de aer

Filtrul de aer elimina praful aspirat de motor. De asemenea, datorita filtrului de aer, amestecul de combustibil si aer se realizeaza in conditii optime. Cu timpul, impuritatile se depun pe hartia filtrului si acesta nu mai aspira aceeasi cantitate de aer. De aici apare si un consum mai mare de carburant, reducand, astfel, si performanta motorului.

     Filtrul de habitaclu
Pasagerii sunt protejati de emisiile poluante ce ajung prin sistemele de ventilatie in aerul din autoturism, acestea fiind retinute de catre filtrul de habitaclu. Odata cu uzura sa, filtrul de habitaclu nu mai filtreaza suficient substantele nocive, care pot duce si la producerea de mucegai sau bacterii in masina.

 
    Nivelul lichidelor
Lichidele pentru servodirectie, servofrana si lichidul de racire sunt supuse unei revizii standard pentru a descoperi daca acestea se incadreaza in limitele admise pentru o functionare optima.

    Verificarea sistemului de franare (placute de frana, discuri si alte componente din sistem)
Placutele si discurile de frana asigura buna functionare a sistemului de franare. Uzura acestora duce la scaderea eficientei franarii.
Este necesara o verificare periodica a sistemului de franare, verificare ce include o inspectie a uzurii placutelor si discurilor de frana (si, unde sunt disponibili, si a tamburilor), controlul lichidului de frana. 

    Service sistem suspensie

 •     inlocuirea arcurilor flanse;
 •     inlocuirea amortizoarelor;
 •     inlocuirea kiturilor de protectie amortizoare;
 •     geometria rotilor;
 •     inlocuirea articulatiilor de suspensie .


    Service sistem directie

Sistemul de directie asigura o manevrabilitate buna si stabilitatea masinii. Acesta trebuie sa confere o tinuta buna de drum, astfel incat sa mentina directia de mers in linie dreapta si sa permita stabilizarea miscarii rectilinii (rotile de directie trebuie sa revina in pozitia de mers in linie dreapta dupa ce a fost facut un viraj). Un sistem de directie functional permite soferului sa manevreze autovehiculul cu un efort cat mai mic.
Socurile produse de gropi sau alte neregularitati ale drumului trebuie sa fie transmise la volan cat mai putin. De asemenea, un sistem de directie functional permite o reglare si intretinere cat mai usoara. 

    

Galerie foto