Auto Agusta Service Roti Vulcanizare Auto Ilfov Echilibrare Geometrie Roti Anvelopa la Rece Ilfov Etansare Camera Pana Tubless / Extragere Prezoane / Rectificari Discuri Frana Bucuresti


  8_400Inca de la infiintare, in anul 2006, service-ul nostru de roti Auto Agusta din Bucuresti, sectorul 6, a decis sa puna accentul pe furnizarea serviciilor complete de vulcanizare si a produselor aferente, de o calitate ridicata si la un pret foarte bun. 

  Siguranta ta si a familiei tale este pe cea mai importanta. Vino sa-ti schimbam anvelopele la timp; numai un service roti autorizat poate efectua un schimb anvelope care iti poate oferi placerea unui drum sigur pe patru roti. 

  Suntem adeptii relatiilor de lunga durata cu  oaspetii care ne trag pragul, astfel printre cele mai importante branduri cu care colaboram constant se regasesc Arabesque, Labormed Pharma, Real Hypermarket, Romaqua (Borsec), Protruck Iveco, Arrow, Alka, T&T Acces Solution etc.

  Am investit neincetat in utilaje dar mai ales in echipa Auto Agusta, echipa incearca de fiecare data  sa gaseasca solutii eficiente pentru geometrica,vulcanizarea sau echilibrarea rotilor masinii dumneavoastra.  

  O vulcanizare auto este cu atat mai potrivita cu nevoile noastre cu cat furnizarea serviciilor si produselor noastre de calitate se face la un raport calitate/pret foarte bun. Auto Agusta este locul in care pretuim angajatii si colaboratorii nostrii, oamenii cu ajutorul carora s-a construit imaginea unei vulcanizari auto de incredere,ce ofera servicii de calitate si care are grija de rotile tale.

  2_400vulcanizare auto pe care poti conta oricand lucreaza pe baza de programare, asa incat nu pierd prea mult timp asteptand sa iti vina, iar service-ul are periodic diverse oferte speciale, cum ar fi un pret mai mic pentru incarcarea cu freon sau pentru geometria directiei, sau alt tip de oferta, pentru un set complet de anvelope iar umplerea pneurilor cu azot este gratuita. Auto Agusta din Bucuresti, sectorul 6 isi face publice ofertele, asa incat poti afla din fata calculatorului care este oferta pentru serviciile pentru care vei plati.

   In service-ul nostru autorizat R.A.R. se efectueaza urmatoarele servicii auto:

- schimb anvelope,

- vulcanizare auto,

- echilibrare si geometrie roti,

- extragere prezoane,

- rectificari discuri frana,

- indreptari jante, 

- incarcare cu freon auto si

- orice alte operatiuni sunt necesare pentru  functionarea  autoturismului tau.

Comercializam anvelope auto, inclusiv Nokian, de orice dimensiune dimensiune si jante auto din otel si aliaj, asa incat poti fi sigur ca problemele tale au luat sfarsit! Am investit foarte mult in angajatii nostri si in oamenii cu ajutorul carora s-a construit imaginea Auto Agusta, partenerul de incredere care se ingrijeste de rotile masinii tale !

  Suntem parteneri Vianor!

  itp_bucuresti_autorizat_400

 

  Avem si un magazin online unde comercializam anvelope si jante de orice tip cu livrare din stoc sau la comanda.

  Multumim echipei si oamenilor care sunt zi de zi alaturi de Auto Agusta iar in calitatea de posibil colaborator te asteptam cu drag sa ne contactezi la:

  Telefoane:  0726 761 939 - vanzari anvelope

                      0737 017 298 - vanzari anvelope

                      0737 587 852 - Mecanica si ITP

  Mail la care o sa iti raspund cat mai rapid posibil:  autoagusta@yahoo.com

  Locatia in care vom ajunge in cel mai scurt timp:  Str. Libertatii, nr. 43, Ilfov (reper - metrou Anghel Saligny, Bucuresti)

Servicii

Cateva dintre cele mai importante produse si servicii pe care vi le oferim:

» schimbul cauciucurilor de orice tip si vulcanizare auto si pentru motociclete; 
» echilibrarea si geometria rotilor 3D;
» schimb distributie pentru orice tip de auto;

» repararea, igienizarea si incarcarea instalatiei de freon;
» indreptarea jantelor si sudura in argon;
» schimbul placutelor si discurilor de franare;
» schimbul uleiului si antigelului;
» schimbul filtrului de ulei, carburant, aer sau polen;
» reglajul luminilor si a farurilor;
» schimbul capetelor de bara si a bieletelor de directie
» vanzarea cauciucurilor de orice tip si dimensiune;
» vanzarea jantelor din otel si aliaj usor pentru majoritatea autoturismelor;

Service mecanica

ITP autorizat RAR - Clasele I si IIitp_logo_01

Intervalul la care este obligatorie efectuarea inspectiei tehnice periodice:

    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, mai mult de 8 locuri pe scaune - la 6 luni;
    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, cel mult 8 locuri pe scaune - la 2 ani;
    - Autovehicule utilizate pentru transportul de persoane in regim de taxi, în regim de inchiriere si pentru invãtarea conducerii auto - la 6 luni, si autovehicule speciale ambulanta - la un an;
    - Autoutilitare - 1 an

Documentele necesare efectuarii inspectiei tehnice periodice sunt:

    - Certificat de inmatriculare al autovehiculului (talon) - original, sau dupã caz, autorizatia provizorie de circulatie;
    - Buletinul de identitate al conducatorului auto - original;
    - Cartea de identitate a autovehiculului (CIV)- original;
  

Galerie foto