Hilserv - Anvelope si Servicii Vulcanizare Auto Bucuresti -Echilibrare -Geometrie Roti -Indreptat jante Tabla si Aliaj Bucuresti Sector 4


Vulcanizare Mobila Bucuresti

0722.291.163

0722.325.490

 

  Vulcanizarea noastra din Bucuresti Sectorul 4 a fost infiintata in anul 1994 ca societate cu capital integral romanesc. Principalul domeniu de activitate al companiei este acela de comercializare si service total roti auto, vanzari anvelope, echilibrari roti, reglari geometrie roti si vulcanizare.

    Incepand din anul 2000 societatea noastra este afiliata la reteaua internationala Premio una dintre cele mai importante retele de gen din Europa.

hill_400

Servicii

    La service-ul roti Hilserv din Bucuresti puteti gasi un pachet complet de servicii si produse pentru sistemul de rulare al autovehiculul dumneavostra.

    Fie ca este vorba de un autovehicul de teren sau de un autoturism de familie puteti gasi in oferta noastra absolut tot ceea ce aveti nevoie pentru a asigura o buna functionare si exploatarea in conditii de siguranta a acestuia.

    Stocurile de marfa sunt actualizate de mai multe ori pe zi, in zona de stiri si noutati sunt postate in permanenta noile intrari de marfa si articolele nou aparute in oferta noastra.

    Toate anvelopele achizitionate de la noi, fie ca sunt cumparate online, fie direct din magazinele noastre beneficiaza de montaj gratuit la service-ul din Str. TURNU MAGURELE nr. 40 - 42, Sector 4 BUCURESTI

    Tot in acest service puteti beneficia de o serie de servicii profesionale si de reparatii vizand trenul de rulare al autovehiculului dumneavoastra.

    In cazul in care sunteti interesat/interesata de o oferta de servicii particulara, cum ar fi pachetele de servicii pentru flote sau pentru autovehiculele exploatate in regim de taxi va rugam sa ne contactati.

hil_4_400

Galerie foto