Vulcanizarea Auto Codana Bucuresti Echilibrare Geometrie Roti Vulcanizare Anvelopa la Rece Bucuresti Sector 1 Etansare Anvelopa pe Camera Pana cu Camera Pana Tubless Indreptare Reparatii Roluire Jante


                                 Vulcanizare Mobila - 0788.999.909

                         Indreptare - Reparatii - Roluire Jante

 

  Vulcanizara Auto Codana este o vulcanizarea din Bucuresti Sectorul 1 care efectueaza reparatii de anvelope de calitate, utilizand utilaje performante. Fiind autorizata R.A.R., vulcanizarea noastra dispune de utilajele necesare efectuarii serviciilor de vulcanizare, dar si de atelier de geometrie auto.

lkandlk1n2_400_01   Echipa noastra recomanda efectuarea geometriei rotilor periodic, deoarece acesta este o procedura ce are legatura cu geometria sistemului de directie care este ajustata potrivit reglemantarilor recomandate de producator. Vulcanizara Auto Codana este centrul potrivit in care va puteti indrepta jantele, prin intermediul personalului nostru cu experienta.

   Daca anvelopele dumeavoastra au defectiuni de tipul taieturilor, intepaturilor sau loviturilor, va asiguram reparatii avantajoase utilizand petice la rece lipite pe portiunea cu probleme. Utilajele de care vulcanizarea noastra dispune ne permit sa montam anvelope folosind o solutie speciala pentru a curata janta si pentru etansarea acesteia in modalitatea potrivita. Vulcanizara Auto Codana efectueaza echilibrarea rotilor cu jante de aliaj si cu jante de tabla, folosind plumbi adezivi, adecvati pentru jantele fara margine si plumbi cu clema, normali si turbo.

Servicii

  • Reparatii anvelope
  • Echilibrat roti
  • Indreptat jante
  • Montat jante
  • Montat anvelope
  • Presiune aer
  • Mecanica usoara

Galerie foto