I.I. Cioanca Ioan Alin Vulcanizare Auto Alba Echilibrare Geometrie Roti Vulcanizare Anvelopa la Rece Blaj Etansare Anvelopa pe Camera Pana cu Camera Pana Tubless


    Vulcanizarea Auto Blaj - Cioanca Ioan Alin Intreprindere Individuala a fost infiintata in anul 2004, fiind una dintre cele mai vechi si consolidate firme din domeniul Vulcanizari auto. In tot acest timp compania noastra a creat parteneriate cu cele mai prestigioase companii de pe piata, pentru a asigura calitatea exceptionala a produselor si serviciilor oferite clientilor nostrii. Cioanca Ioan Alin I.I. se adreseaza tuturor posesorilor de autoturisme.
7754
     Anvelopele trebuie  sa fie verificate periodic  pentru a nu lasa trecută cu vederea vreo defecţiune care ar putea avea consecinte serioase în cazul continuării utilizarii şi pentru a prelungi durata de viaţa a anvelopelor dumneavoastra, obtinand o reducere a costurilor necesare cumpararii unor anvelope noi.

    Alegerea unei anvelope trebuie facuta  în conformitate cu echiparea impusa de constructor sau de  organismele oficiale.Orice altă modificare trebui făcuta împreuna cu un specialist în domeniu care  va putea sa va ofere informaţii corecte, competente si corecte pentru ca dumneavoastra să circulati în siguranţa, respectând cadrul legal şi utilizand maxim vehiculul pe care il gestionaţi.

      Durata de utilizare a anvelopelor variaza in functie de vehicul  şi este foarte greu de estimat, deoarece în compoziţia pneurilor sunt diferite materiale care reacţioneaza diferit la diversii stimuli externi şi care se comportă de asemenea diferit, în funcţie de condiţiile de exploatare (sarcina, presiune, viteza si întreţinere).   


    Va asteptam la sediul nostru pentru servicii complete de vulcanizare in speranta ca vom fi solutia cea mai buna pentru dumneavoastra.

Servicii

    Singurii pe o raza de 40 Km de Medias si 40 Km spre Alba Iulia care repara si ofera servicii de vulcanizare pentru camioane, utilaje industriale si agricole.service_vulcanizare_mobila_4_400

  • Reparatii anvelope
  • Reparatii jante
  • Echilibrat roti
  • Indreptat jante
  • Montat jante
  • Montat anvelope
  • Presiune aer-azot
  • Comercializare anvelope noi / SH

Galerie foto