Briliant Group Vulcanizare Auto Neamt Echilibrare Geometrie Roti Vulcanizare Anvelopa la Rece Roman Etansare Anvelopa pe Camera Pana cu Camera Pana Tubless


„Bine ați venit!” Vă invităm  să ne cunoașteți și să apelați cu încredere la produsele și serviciile noastre! 

   dsadsaadsdsadsaSC BRILIANT SRL a fost infiintata avand ca scop introducerea pe piata a unor produse de cea mai inalta calitate pentru statiile de distributie carburanti,serviciile de vulcanizare si spalatorie auto. De la infiintare, valorile de baza ale societatii sunt:

 • mobilitate,
 • europenism,
 • orientare catre client

toate acestea reprezentand baza obiectivului propus, acela de a furniza servicii de cea mai inalta calitate.

  Vulcanizarea Briliant reprezinta răsfăţul pe care şi-l doreşte maşina ta! 

   La vulcanizarea Briliant se lucrează doar cu utilaje automatizate de ultimă generaţie, astfel încât maşinile dvs pot beneficia de toate reparaţiile sau întreţinerea de care au nevoie într-un mod profesional şi într-un timp cât mai scurt.

 •  Se dejantează anvelopa automat, inclusiv la camioane, fără a mai fi nevoie de instrumente rudimentare care deteriorează atât janta, cât şi cauciucul maşinii dvs.
 •  Se furnizează azot pentru umplerea pneurilor, fiind unica vulcanizare din Roman care foloseşte azot pentru umplerea cauciucurilor.
 •  Se echilibrează roţile autovehiculelor cu maşini speciale de echilibrat. Vulcanizarea dispune atât de maşini de echilibrat pentru autovehicule mici şi mijlocii / autoutilitare, cât şi de maşini de echilibrat  speciale pentru echilibrat camioane.

  BRILIANT SRL a fost construita cu personalitate si viziune, reflectand in mod firesc spiritul oamenilor care s-au aflat la temelia sa.

  Succesul si forta afacerilor noastre sunt generate, in primul rand, de fiecare dintre noi si de cei cu care lucrăm.

  1_400Oferim o gama diversificata de servicii, disponibila persoanelor fizice, de la statii de distributie, comercializare de lubrifianti si pana la spalatorie auto sau vulcanizare,toate acestea fiind la dispozitia dumneavoastra prin BRILIANT GROUP.   

   SC BRILIANT se remarcă prin intermediul unei flexibilitati crescute în ceea ce privește relațiile cu clienții săi, prin profesionalism, seriozitate și continuitate în activitatea desfășurată.

   Credem într-o creștere constanta si stabila și suntem conștienți de responsabilitatea noastră față de mediul înconjurător și față de societate.

   Ne asumăm responsabilitatea pentru contracte complexe, de lungă durată şi încercăm să susţinem afacerile clienţilor noştri prin toate facilităţile pe care le avem la dispoziţie.
Facem tot ce ne stă în putinţă pentru a îmbunătăţi sistemul, ascultăm feedback-ul clienţilor şi încercăm să răspundem rapid şi eficient.
   Oferim clienţilor noştri servicii modelate potrivit scopului urmărit de aceştia.

 

Servicii

 • Vulcanizare anvelope de camioane 
 • Servicii anvelope noi
 • Servicii anvelope second hand
 • Echilibrare computerizata
 • Alte reparatii / Vulcanizare
 • Servicii de spalatorie

Galerie foto