S.C. Roxvapin S.R.L. - Vulcanizare Auto Onesti


   Roxvapin S.R.L. are ca domeniu de activitate reparatia de anvelope utilizand cele Vulcanizare Auto Onestimai noi utilaje, lucrarile realizate de noi fiind de cea mai inalta calitate. Fiind autorizata R.A.R., vulcanizarea dispune de utilajele necesare efectuarii serviciilor de vulcanizare, dar si de atelier de geometrie auto, echilibrat roti, montat jante. 

   Plierea pe nevoile clientului, rezolvarea necesitatilor acestuia intr-un timp cat mai scurt si intr-un mod cat mai eficient sunt obiectivele principale pe care si le propune Roxvapin S.R.L. Se ofera, astfel, clientilor garantia nivelului european de executie a service-ului fiecarui autoturism sau anvelope in parte.

   Oferim profesionalism si seriozitate, doua  elemente ce definesc Roxvapin S.R.L., prin care incercam sa fim cat mai aproape de nevoile clientilor nostri pentru a stabili o relatie de stransa colaborare.

   Fie ca aveti de remediat o pana de cauciuc, egalizarea presiunii in pneuri, sau echilibrarea unui set de roti, va puteti adresa vulcanizarii noastre. Si pentru ca aceste procedee sunt relativ consumatoare de timp, va puteti incredinta vehiculul mecanicilor nostri profesionisti pentru a fi realizate cat mai repede.

Vulcanizare Auto Onesti

Servicii

   Roxvapin S.R.L. va ofera urmatoarele servicii:

   Vulcanizare autoturisme si autoutilitare

   - Reparatii anvelope;
Vulcanizare Auto Onesti

   - Echilibrat roti;

   - Geometrie roti;

   - Indreptat jante;

   - Presiune aer-azot;

   - Incarcare azot; 

   - Demontare si montare roti;

   - Demontare si montare anvelope de pe janta;

   - Demontare si montare roata de rezerva»ô

   - Mecanica usoara.

Galerie foto