Gumplex Vulcanizare Auto Timis Echilibrare Roti Etansare Anvelopa Pana - Camera Tubless ANVELOPE NOI SI SH LUGOJ


  La punctul de lucru din Str. Primaverii, Nr. 47 Vulcanizarea Gumplex ofera servicii de inalta calitate si comercializeaza ANVELOPE NOI si  SH.

  25035_212_212269_3920_01Vulcanizarea Gumplex din Lugoj, Judetul Timis, o echipa de profesionisti va pune inapoi pe traseu, in cea mai buna forma si in cel mai scurt timp posibil, in cazul in care cauciucurile dumneavoastra au  defectiuni de tipul loviturilor, taieturilor sau intepatorilor. Suntem experti in service-ul de roti, avand  oameni profesionisti si utilaje performante.

   Aiciveti fi tratat cu respectul  cuvenit si veti pleca tot timpul multumit de serviciile oferite. Personalul nostru este calificat, iar aparatura din dotare permite efectuarea unor operatiuni extrem de rapide si precise.

    Gumplex se remarcă prin intermediul unei flexibilitati deosebite în ceea ce privește relațiile cu clienții săi, prin profesionalism, seriozitate și continuitate în activitatea desfășurată.

   Credem într-o creștere constanta si stabila fiind conștienți de responsabilitatea noastră față de mediul înconjurător și față de societatea in care traim.

   dadasda_400_03 

   Ne asumăm responsabilitatea pentru contracte complexe, de lungă durată şi încercăm să susţinem afacerile clienţilor noştri prin toate facilităţile pe care le avem la dispoziţie. Facem tot ce ne stă în putinţă pentru a îmbunătăţi sistemul, ascultăm feedback-ul clienţilor şi încercăm să răspundem rapid şi eficient.

   Oferim clienţilor noştri servicii modelate potrivit scopului urmărit de aceştia.

      Astfel, dotarile de ultima generatie si personalul bine pregatit sunt in stransa legatura cu serviciile de calitate.

 

auto_banner_3_400Servicii

  Vulcanizarea noastra va ofera urmatoarele servicii:vulcanizare_400

  • Reparatii anvelope
  • Echilibrat roti
  • Indreptat jante
  • Montat jante
  • Montat anvelope
  • Presiune aer-azot

Comercializam Anvelope noi si SH (second hand) si oferim serviciul de depozitare anvelope (hotel de anvelope).

 

magazin_anvelope_400.

 

Galerie foto