Curatare tapiterie auto cu aburi din stofa, plus, microsuede, catifea - Bucuresti

   Curatare Tapiterie Auto Curatare tapiterie auto cu aburi din stofa, plus, microsuede, catifea – se realizeaza cu ajutorul aspiratorului injectie-extractie cu aburi , sau concomitent cu aburi si apa fierbinte, utilizand agenti de curatare profesionali, special conceputi pentru fiecare material in parte.

   Acest procedeu este recomandat a se face o data pe an sau de doua ori. La fel vom proceda si pentru Curatarea spalarea mochetei și a covoraselor sau canapea saltea mocheta fotoliu scaune prin casa! 

   Curatare Tapiterie Auto 0733607225 te ajuta sa ai grija de masina si te scuteste de multe batai de cap. Lucrand cu noi ai garantia unor servicii de calitate prestate de un personal atent instruit si care foloseste echipamente si produse profesionale de cosmetica auto. Iti punem la dispozitie o gama larga de servicii de curatare si cosmetica auto care te ajuta sa intretii aspectul si performantamasinii tale: servicii de spalatorie auto, detailing interior / exterior caroserie, curatarea tapiteriei, prin (injectie-extractie) CU ABURI , curatarea motorului, etc.

Urmărim:

   1. Interesul clientului – serviciul se realizeaza cu programare in functie de dorintele clientului!

   2. Serviciul oferit – servicii profesionale, aparatura de ultima generatie, solutii destinate detailing-ului interior!

   3. Informare servicii – deoarece ne dorim clienți informați ,un client informat va lua decizia corecta!  

   Folosim echipamente profesionale aspirator injectie – extractie cu aburi pentru a curata tapiteria si a indeparta murdaria, praful, petele dificile, mirosul neplacut de tigara si acarienii.     curatare tapiterie auto ,      spalare tapiterie auto       curatare auto cu aburi  ,      spalare auto cu aburi ,    curatare interior auto cu aburi ,   spalare interior auto cu aburi ,    detailing spalatorie tapiterie aburi curatare 

 

curataretapiterieautocuaburispalareigienizare1_400

 

uscaretapiterie600x312_400